fbpx
str. Testemițeanu, 17/6, mun. Chișinău
Program: 8:00 - 20:00, L-S

Mini Grădi

 • Centrul de dezvoltare timpurie pentru copii LeaderLAND vă propune un program de dezvoltare complex: „Mini Gradi”. Acesta este conceput pentru a satisface toate necesitățile de dezvoltare ale copilului.

 • Într-un mediu agreabil, sigur și stimulativ, LeaderLAND asigură o temeinică educație micuților cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani. Aceștia sunt repartizați în grupe pe categorii de vârste (3-4, 4-5, 5-6). Activitățile se desfășoară într-o atmosferă plăcută, binevoitoare și nimeni nu este lipsit de atenția profesorului. Pe lângă aceasta, întregul proces al activităților este sub supraveghere video, ceea ce oferă o siguranță în plus.

 • Matematica

  Unele dintre principalele activități la vârsta preșcolară, cu un rol important în formarea şi dezvoltarea personalității copiilor, sunt activitățile cu conținut matematic. Aceste activități dezvoltă gândirea logică a copilului, dezvoltă raționamentul nostru, ne ajută să avem gândire analitică, grăbește mintea, generează practic și, de asemenea, utilizarea sa poate fi aplicată în fiecare zi.

 • Literatura

  Educația literar-artistică a preșcolarului se axează pe dimensiunea formativă a textului literar, contribuind la familiarizarea copiilor cu structura limbii române, cu bogăţia şi expresivitatea ei, prin însușirea de cuvinte şi expresii plastice noi, construcţii rimate şi ritmate, zicale, proverbe şi structuri gramaticale corecte. Poveştile şi povestirile sunt cele mai îndrăgite activităţi dirijate în instituțiile preșcolare, care satisfac nevoia de cunoaștere şi de afectivitate a copiilor, dezvoltă stări şi manifestări comportamentale pozitive, le stimulează imaginaţia şi creează cadrul optim de comunicare.

 • Engleza

  Studierea unei limbi străine are numeroase beneficii. Aceasta îi poate oferi copilului tău un avantaj la școală, precum și șansa de a profita la maxim de educația, calificarea și oportunitățile care se ivesc, inclusiv în viitoarea carieră. Copii vor fi învățați de către profesori cu experiență, pasionați de limba engleză și experți în predarea pentru copii. Toate într-un mediu sigur și de încredere.

 • Arta vorbirii

  În cadrul activităților noastre de dezvoltare a vorbirii, copiii dobândesc capacitatea de a comunica cu cei din jur, de a-și exprima în mod inteligibil impresiile, ideile. Prin cuvânt îl învățăm pe copil să se străduiască mintal, să găsească un răspuns la întrebările adresate. În acest mod se contribuie la dezvoltarea concomitentă a gândirii și limbajului, la creșterea capacităților de cunoaștere, la lărgirea sferei de cunoaștere, la dezvoltarea vocabularului, la mărirea posibilităților de exprimare.

 • ABC

  Limba si comunicarea este o abordare integrată care combină fonetica și noțiunile de vocabular cu noțiunile de gramatică și de studiere a textului literar. În domeniul lingvistic, există o mare varietate de materiale de lectura, de pregătire, de analiză fonetică, de înțelegere a sensurilor cuvintelor, materiale pentru dezvoltarea capacităților de receptare a mesajului oral și scris. Acest lucru nu înseamnă că copiii scriu şi citesc. Copilul este pregătit să scrie şi să citească atunci când nivelul de maturitate şi experiența de limbaj pe care o are, confirmă acest lucru.

 • Cunoașterea mediului și cultura ecologică

  Mediul înconjurător în care copiii îşi desfăşoară activitatea, prin variatele lui aspecte, constituie un prilej permanent de influenţare asupra personalității acestora. Mai întâi de toate, mediul ambiant oferă copilului posibilitatea de a veni mereu în contact cu ceva nou pentru el, care îi stârnește curiozitatea, dorinţa de a-l cunoaşte. Răspunzând la întrebările preşcolarilor, cadrul didactic le explică fenomenele respective în raport cu capacitatea lor de înţelegere. Astfel, orizontul de cunoaştere al copiilor se îmbogăţeşte treptat.

 • Arta plastică

  Activitățile de artă plastică îi ajută pe copii să-și dezvolte expresivitatea, astfel încât să poată interpreta liber și creativ lucrări plastice. În cadrul activităților de artă plastică, copiii experimentează diferite tehnici de lucru, materiale folosite la crearea unor lucrări de artă, precum și ustensilele necesare și regulile de lucru cu acestea.

 • Arta muzicală

  Activitățile de artă plastică îi ajută pe copii să-și dezvolte expresivitatea, astfel încât să poată interpreta liber și creativ lucrări plastice. În cadrul activităților de artă plastică, copiii experimentează diferite tehnici de lucru, materiale folosite la crearea unor lucrări de artă, precum și ustensilele necesare și regulile de lucru cu acestea.

 • Coregrafia

  Orele de coregrafie ajută copiii să-și formeze și dezvolte mobilitatea corporală, să-și îmbunătățească condiția fizică fără efort fizic exagerat. În cadrul activităților copiii lucrează în echipă cât și cu partener, deci ei învață să colaboreze mai bine, să-și perfecționeze tehnica mișcării. Prin jocuri de ritm și dinamică, copiii își dezvoltă auzul muzical și învață să îmbine elementele tehnice de dans cu detaliile artistice sugerate de melodia audiată.

 • De ce să înscrieți copiii la programul „Mini Gradi”?

  Punctele forte ale noastre
  • Climat educațional motivant

   Programul este inovativ și variat ce are la bază „Standardele de învăţare şi dezvoltare pentru copilul de la naștere până la 7 ani”. Totodată, utilizăm diverse tehnologii moderne, softuri educaționale pentru tablele Smart, o bibliotecă bogată, materiale didactice de calitate etc.

  • Personal profesionist

   Cadrele noastre didactice sunt calificate și cu experiență în domeniul educației preșcolare.

  • Siguranță și confort

   Activitățile se desfășoară într-o atmosferă plăcută și binevoitoare. Pe lângă aceasta, întregul proces al activităților este sub supraveghere video, ceea ce oferă o siguranță în plus.

  • Mediu ecologic și modern

   Leader Land are grijă de confortul copiilor, astfel centrul este dotat cu:
   – podea de plută – material natural, termoizolant fără adezivi și chimicale;
   – dispozitive bactericide conectate la sfârșitul programelor de studiu cu scopul de a purifica aerul și a preveni apariția virozelor;
   – sistem performant de ventilație.

  • Colaborare cu părinții

   Suntem deschiși spre comunicare cu fiecare dintre părinții copilașilor ce ne calcă pragul. Zilnic ne puteți urmări activitatea fie în mediul online sau ne puteți contacta telefonic. Optăm pentru o colaborare eficientă întru dezvoltarea calitativă a copilașilor.

  • Alimentație sănătoasă

   În dependență de programul ales oferim alimentație copiilor. În acest sens, colaboram cu firme specializate, ce ne oferă un meniu sănătos, hrănitor și consistent.

 • Actele necesare pentru înscrierea copiilor la program
 • Orarul
  • Matematică180 Hours
  • Engleză145 Hours
  • Literatură120 Hours
 • Mini Gradi

  • Vârsta :
   3-7 ani
  • Durata (8:00-12:30):
   5000 lei
  • Durata (8:00-18:00):
   7500 lei
  Completează formularul și revenim cu un apel telefonic.

  Ai nevoie de mai multe detalii despre programul Mini-Grădi? Consultantul nostru este la dispoziție pentru a te ghida despre toate activitățile oferite în centrul educațional LeaderLand. Înscrie-ți acum copilul tău la programul nostru pentru ai oferi un viitor de succes!