fbpx
str. Testemițeanu, 17/6, mun. Chișinău
Program: 8:00 - 20:00, L-S

Ce este educația holistică și beneficiile acesteia

septembrie 15, 2022

Știați că dezvoltarea holistică este unul dintre cele mai noi concepte ce vizează sistemul educațional din întreaga lume?
Acesta se concentrează pe abordarea tuturor nevoilor copiilor, din punct de vedere emoțional, fizic, intelectual, spiritual și al relațiilor cu ceilalți.
Abordarea holistică a luat amploare în anii ’60 – ’70, a condus la apariția multor sisteme alternative în educație, care au înlocuit învățarea pasivă, bazată pe memorizare cu metode explorative de învățare și educație.
Caracteristicile educației holistice:
1. Învățarea e organică, ascendentă, experimentală si bazată pe cooperare;
2. Implementarea simțului comunității și colaborarea între copii, părinți și educatori;
3. Respect pentru viața interioară a copilului;
Scopul profesorilor într-un cadru de dezvoltare holistică este de a face pe elevi să se simtă împuterniciți și capabili să facă față provocărilor. Ei se străduiesc să creeze minți de entuziasm, empatie și curiozitate.
Așadar, dacă sunteți cointeresați de o metodă modernă de educație a copilului, vă doriți o dezvoltarea armonioasă socio-emoțional și cognitiv, vă așteptăm la Leader LAND!
Noi ne concentrăm pe formarea de abilități motrice, artistice, de comunicare. Progresul copiilor este urmărit continuu prin monitorizare periodică și colaborare cu părinții.

Despre educația ONLINE și Leader LAND