fbpx
str. Testemițeanu, 17/6, mun. Chișinău
Program: 8:00 - 20:00, L-S

Despre educația ONLINE și Leader LAND

august 28, 2022

Sunt deja 3 luni de când toți trecem prin schimbări semnificative. Tot ce ieri credeam imposibil, astăzi a devenit realitate.

Astfel s-a întâmplat și cu educația ONLINE. Pentru unii dintre noi părea un tabu, ceva imposibil de realizat și neeficient, însă astăzi făcând o retrospectivă a celor întâmplate în ultima perioadă, putem afirma că totul este posibil.

În această perioadă, centrul Leader LAND a trecut și el prin schimbări majore. O serie de programe se desfășoară deja în regim ONLINE și suntem bucuroși să afirmăm că ne bucurăm de rezultate alături de micii noștri lideri, deoarece scopul nostru primordial este de a sprijini dezvoltarea profesională continuă a copiilor.

Pentru a contribui la asigurarea continuității în activitățile de educație și formare, noi, Leader LAND am apelat la o serie de instrumente care ne-au permis să conectăm atât educatorii, cât și copiii chiar dacă se află în locuri diferite, am stabilit un plan care ne-a ajutat să progresăm în domeniul educației digitale.

Beneficiile pe care le-am descoperit sunt următoarele:

  • Educația digitală îi motivează pe copii, devenind mai responsabili;
  • Instrumentele și tehnologia digitală oferă bucurie copiilor, precum și numeroase beneficii în ceea ce privește dezvoltarea cognitivă a copilului;
  • Ritmul de învățare este determinat de fiecare copil;
  • Posibilitatea de a se afla în mediul în care se simte confortabil;
  • Sprijinul și ajutorul părinților;
  • etc.

În același context, vrem să aducem mulțumiri părinților care au acceptat provocarea noastră, care ne oferă sprijinul și sunt gata mereu să colaboreze cu echipa și educatorii, deoarece scopul nostru comun este să oferim copiilor posibilitatea de a beneficia de educație de calitate indiferent de contextul social în care ne aflăm.

 

Lasa comentariu
Cum le explici copiilor de vârste mici despre noul coronavirusCe este educația holistică și beneficiile acesteia

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.