• Centrul Educațional „Leader Land” este destinat copiilor de vârstă preșcolară și școlară mică care doresc să-și descopere și dezvolte calitățile de lider, într-o manieră distractivă și interactivă.

 • De ce Leader Land?

  • Mediu ecologic

   Leader Land are grijă de confortul copiilor, astfel centrul este dotat cu:
   ✔ podea de plută – material natural, termoizolant fără adezivi și chimicale;
   ✔ dispozitive bactericide conectate la sfârșitul programelor de studiu cu scopul de a purifica aerul și a preveni apariția virozelor;
   ✔ sistem performant de ventilație cu ajututorul căruia în încăperi pătrunde mereu aer curat, iar activitățile se desfășoară într-un climat confortabil.

  • Programele educaționale

   Sunt variate și inovative și au la bază (pentru vârsta preșcolară) „Standardelele de învăţare şi dezvoltare pentru copilul de la naştere până la 7 ani”. În cadrul programelor sunt utilizate diverse tehnologii moderne, softuri educaționale pentru tablele Smart, o bibliotecă bogată, materiale didactice de calitate, caiete de lucru individual pentru fiecare copil, etc.

  • Securitate și confort

   Activitățile se desfășoară într-o atmosferă plăcută și binevoitoare. Grupele sunt formate din cel mult 12 copii, astfel încât nimeni nu este lipsit de atenția profesorului. Pe lângă aceasta, întregul proces al activităților este sub supraveghere video, ceea ce oferă o siguranță în plus.

  Echipa noastră

  are un lider priceput, în persoana directorului. Cadrele didactice sunt calificate și mereu deschise spre auto-perfecționare. Suntem mereu gata să-i oferim copilui dvs. toată atenția de care are nevoie și să-l ajutăm să devină un adevărat lider!