Leader Weekend

 • LEADER WEEKEND

 • MASTER CLASS

  La atelierul de creație, copii învăță să realizeze diverse lucrări plastice, utilizând diverse materiale de lucru, combinând metode și tehnici tradiționale și netradiționale. În fiecare sâmbătă, de la 11:00, ușile centrului Leader Land sunt larg deschise spre cunoștințe și distracție!

  PREGĂTIREA PENTRU ȘCOALĂ

  Un curs intensiv ce urmărește dezvoltarea complexă a abilităților necesare copilului de vârsta preșcolară mare, pentru integrarea cu succes în instituția școlară. Obiecte de studiu: Matematica, CMCE (cunoașterea mediului și cultura ecologică), ABC-ul (premisele citit-scrierii), Arta vorbirii (limbajul oral).

 • DEZVOLTAREA SOCIO-EMOȚIONALĂ A COPILULUI PRIN JOC ȘI ARTĂ

  BLOC DIN 3 PROGRAME EDUCAȚIONALE:

  • INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ- program deosebit de activități care îl va ajuta pe copil să dobândească abilităţi emoţionale (de a înţelege, a exprima şi a-şi controla emoţiile) şi sociale, precum cele de iniţiere şi menţinere a unei relaţii şi integrare în societate.

  • BUNELE MANIERE- aici copiii învăță cum să poarte o conversație, cum să se comporte în locuri publice și acasă, să interacționeze cu semenii săi și persoanele mature, să stabilească relații de prietenie etc.

  • ART-TERAPIA ajută la descoperirea abilităţilor prin artă a copilului şi coştientizarea emoţiilor şi trăirilor sale. Activitățile de art-terapie deschid noi căi de comunicare cu ajutorul limbajului nonverbal, iar bucuria de a crea, succesele apreciate de părinţi şi de cei din jur, atenuează efectele unor emoții neplăcute trăite de copil. Aici imaginea de sine restructurată şi stima de sine pozitivă ajută la rezolvarea tulburărilor emoţionale datorate mediului social.